Payment with Klarna Payment with Swish

Rökkvartskluster #9

  • 1 989 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

vikt: 1360 g  

höjd: 23 cm inklusive ställning


RÖKKVARTS 

JORDANDE - BESKYDDANDE - RENSANDE


Chakran:  Sacral och Rotchakrat 

Stjärntecken: Stenbock, Skytt 

Månadssten: December, Januari


Egenskaper

En av de mest grundande och förankringstenar som finns, samtidigt som den höjer vibrationen. Rökkvartsen har en grundande spirituell energi som varsamt neutraliserar negativa energier, tankar och känslor som stress, oro och nedstämdhet. Istället medför den positiva vibrationer som fyller det tomrummet.  

Dess starka länk till jorden och de nedre chakran rensar baschakran så passionen kan flöda fritt.  Lindrar mardrömmar och gynnar klarhet och insikt samt neutraliserar misslyckande. Det sägs att den kan lösa upp motsägelser, främjar koncentration och lätta på kommunikationsproblem


Användningsområden

Rökkvartsen kan användas överallt, i sovrum, vardagsrum eller arbetsrummet. Då den är beskyddande samtidigt som den är lugnande. Den sägs även främja fertilitet. Om du ställer den vid ex routern, tv eller datorn så kan den blockera strålning (EMF). 

En mycket god meditations sten.


Varför har du dragits till den här stenen? 

Om du känner dig orolig, i obalans eller är i behov att lämna det som inte längre gynnar din utveckling så kan rökkvartsen hjälpa dig med det. Den jordar dig så du känner dig trygg i det val du gör samtidigt som den stöttar dig med lugn. En motgift för stress, som förlöser smärta, inkl. huvudvärk.  Lindrar rädsla, lyfter depression och ger emotionellt lugn.