Payment with Klarna Payment with Swish

Rosa Ametist

En rosa ametist har liknande egenskaper som en lila ametist, skillnaden är att den rosa ametisten är den feminina aspekten av ametisten.

Kraftfull och beskyddande sten,  men också lugnande, tillitsgivande och nådig. Stöttar i kärleksfrågor, öppnar hjärtat, inger trygghet och skydd. Den rosa ametistens lugn höjer nivåer av medvetenhet och har en stark helande förmåga och rensande styrka.  

Till skillnad från vanlig ametist så jobbar rosa ametist med healing och hjärtat. Det är en känslomässig balanserare som lugnar sorg och ledsamhet. Den neutraliserar även ångest, stress och en överkänslig nervsystem. En ovanlig egenskap med rosa ametist att den kan arbeta med 3 chakran samtidigt, Hjärtat, 3:e ögat och Kronchakrat. Vanligtvis jobbar kristaller med ett chakra i taget. 

Rosa Ametisten stöttar med att föra in en ny och fräsch perspektiv med ljus och minsta ansträngning. Speciellt användbar för att öppna hjärtat efter att ha blivit djupt sårad, även efter sorg eller trauman

Denna sten förstår och uttrycker din verkliga skönhet som finns inombords. Den är även kallad för "relations - stenen" och hjälper relationer att fördjupas med empati, förståelse och en mer själslig förbindelse. Kontrollera också: ametist kluster