Payment with Klarna Payment with Swish

Ema-ägg, Ametist

  • 130 kr

Läs mer om Ema-ägg under katergorin (Trumlade stenar-->Ema ägg)AMETISTRENSANDE - LUGNANDE - HELANDE Chakran: Tredje Ögat och KronchakratStjärntecke

I lager
Dela

Läs mer om Ema-ägg under katergorin (Trumlade stenar-->Ema ägg)


AMETIST

RENSANDE - LUGNANDE - HELANDE 


Chakran: Tredje Ögat och Kronchakrat

Stjärntecken: Fisk, Skorpion, Vattumannen

Månadssten: FEBRUARI


Egenskaper: Ametisten är en kraftfull kvarts med hög spirituell vibration. Den är mycket god för att blockera geopatisk stress och negativa energier i sin omgivning. Den är förmånligt för sinnet som den lugnar och stimulerar. Den stöttar med centrering, balans, fokus och kontroll.  En god sten som främjar intuitionen och mediala förmågor. Ametisten används även för beslutstagande och sätta beslut och insikter i praktiken. 


Användningsområden:  Ametisten används mycket i energi arbete som healing, meditation och även astral resor pga sitt lugn och beskydd. Många använder ametisten i sovrummet där de kan få en god natts sömn, minnas sina drömmar och avvärja mardrömmar och sömnlöshet. Den är även användbar när när du "förlorat" någon eller har oro och ångest då den lugnar både kropp och själ.  


Varför har du dragits till denna kristall?  Lider du av en överaktiv hjärna och svårt att veta var du ska börja? Ametisten hjälper genom att lita på din magkänsla samtidigt som den förbättrar minnet och motivationen att följa ditt hjärtats väg. Eller du kanske vill börja med din egna spirituella utveckling, då är Ametisten en mycket bra "börjar sten" 

Vikt: Runt 80gr