Payment with Klarna Payment with Swish

Pyrit, olika storlekar

  • 40 kr

I lager
Dela

PYRIT

VÄLSTÅND - VILJESTYRKA - FRAMGÅNG


 

"Allt är inte guld som glimmar, men i det här fallet är det nästan som guld....."

Chakran: Solar Plexus 

Stjärntecken: Lejon, Skytt 

Månadssten: AUGUSTI, NOVEMBER 


Egenskaper; Pyriten är en sten med maskulin energi. Pyriten fungerar som en utmärkt energisköld som blockerar negativ energi och föroreningar på alla nivåer (känslomässig, fysisk, spirituellt) . Om du bär den så kan den skydda den fysiska och subtila kroppen från skada. Den kan lindra negativa känslor som ångest och frustation och även bra för att förbättra minnet. Pyrit stöttar personer med mindervärdeskomplex, den boostar självförtroendet och självvärdet.


Användningsområde; Att ha en pyrit på skrivbordet kan öka kreativitet och handlingskraft. Den är utmärkt för att planering. Att bära en pyrit hjälper mot energiläckor från den fysiska kroppen samt auran. Pyriten sägs attrahera välstånd, överflöd, framgång, popularitet och välmående. Pyriten är en utmärkt manifestations sten. Pyriten stöttar även i uthållighet, så om du börjar träna så hjälper dig pyriten genom hela passet. 


Varför har du dragits till denna sten? Om du önskar att utveckla dina egna förmågor och potential så kan pyriten hjälpa dig att stimulera en sjö med idéer.   Om du känner dig trött eller har att ha göra med energivampyrer så kan pyriten stötta dig att blockera negativa externa influenser och öka syreintaget i blodet vilket kommer att göra dig piggare. 

Välj mellan olika storlekar