Payment with Klarna Payment with Swish

#7 Celestinkluster

  • 989 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Vikt: 560g

Mått; H:4,5cm  B:9,8cm


CELESTIN 

LYCKA - FRID - HÖG VIBRATION 


Chakran:  Hals-, Kronchakrat 

Stjärntecken: Vågen, Tvillingarna 


Egenskaper

Celestin är en högvibrerande kristall som påskyndar den andliga utveckling. Den tar dig till en oändlig frid med andliga kontakter i änglavärlden. Den kan även skynda dig mot upplysning. Denna vackra sten främjar renhet från hjärtat och attraherar tur. Den kan läka auran och avslöja sanning. Den sammankopplar intellektet med insikt och främjar mental balans. Den kan förbättra dysfunktionella relationer genom att öppna för en fridfull förhandling. En sten som inger en mild och vänlig styrka och uppmanar för att öppna sig för nya erfarenheter. 


Användningsområden

Vill du utveckla mediala förmågor som klarsynt kommunikation och astral-resor så stöttar den med mental klarhet och flödande kommunikation. Den djupa friden den håller stöttar att lösa konflikter och hålla en harmonisk atmosfär i tider av stress.  En sten för kreativt skapande. Placerad på "tredje-ögat" öppnar Celestinen förbindelsen till Universella energier. Ställ gärna en celestin i sovrummet för fridfull sömn och spirituell beskydd. En god sten att använda vid meditation. 


Varför har du dragits till denna sten?  

Om du känner att du behöver lugn och inre frid så kan Celestin stötta dig med det. Den inger balans och tillrättavisning och har förmågan att lugna den mest hetsiga humör. Den kan skärpa sinnet,  skingra oro och främja mental klarhet och flödande kommunikation. En fin present till någon man önskar tur och lycka.