Payment with Klarna Payment with Swish

Halsband Agatgeod

  • 199 kr

Vackert silver-guld pläterad hänge i Agatgeod. Perfekt att bära med sig när du behöver lite extra styrka. Hjälper att få tillbaks självförtroende.


I lager
Dela

Vackert silverpläterad hänge i Agatgeod. Kedjan är 45cm långt i rostfritt stål. Nickelfri. 


Agat

STÄRKANDE - KREATIV  - GRUNDANDE


Chakra: Rot-, Sacral chakrat. 

Kan användas i alla chakran, beroende på färg. 

Stjärntecken: Vattuman, Tvilling

MånadsstenMaj


Egenskaper

 Agat är en stabil kristall för grundning. Den stöttar i emotionellt, fysisk, och intellektuell stabilitet. Den arbetar med inre styrka, egen acceptans och att bygga upp ditt självförtroende. Det är en god sten för mentala funktioner som koncentration, perception och analytiska egenskaper som leder till praktiska lösningar. Agaten kan läka negativitet, bitterhet och ilska. 


Användningsområde

 Den är användbar för alla typer av trauman och öppnar för mod och kärlek att börja om. Inom healing så stabiliserar den auran, förgör och transformerar negativ energi. Placera en agat på hjärtat så läker den emotionella sjukdomar som hindrar acceptans av kärlek.

 

Varför har du dragits till denna sten?

 Agat stöttar med själv-acceptans och att bygga upp ditt självförtroende. Den hjälper att överkomma negativitet och bitterhet. Den skapar en känsla av trygghet genom att lösa upp spänningar. Agat älskar sanning och uppmanar till egen sanning. Du köper liknande halsband enligt bild