Payment with Klarna Payment with Swish

#4 Svart Turmalin

  • 389 kr

Vikt: 270 Höjd:80mm   Bredd:54mmSvart Turmalin STARKT BESKYDDANDE - JORDANDE - STYRKA Chakran:  Rotchakrat Stjärntecken: Våg,

I lager
Dela

Vikt: 270 

Höjd:80mm   Bredd:54mm


Svart Turmalin 

STARKT BESKYDDANDE - JORDANDE - STYRKA 


Chakran:  Rotchakrat 

Stjärntecken: Våg, Skorpion

Månadssten: Oktobe


Egenskaper

  Svart Turmalin sätter sig som en sköld runt kroppen eller området där den står, som beskydd. Den rensar, renar och transformerar negativ energi till positiv energi. Den är utmärkt för att balansera alla chakran som den grundar i spirituell energi. Den stöttar även att klarna upp auran och plocka bort blockeringar. Denna sten används för att rensa bort "offer-känslan" och attraherar medkänsla, tolerans och välstånd. Stenen gynnar en objektiv attityd med rationella tanke-processer och uppmuntrar till en positiv attityd oavsett omständighet. 


Användningsområden

 Lägg den i väskan eller i hallen för att få bort negativ energi. Du kan även lägga en turmalin i varje hörn i hemmet för att skydda det. En kraftfull sten som förändrar negativa tankebanor till mer positiva. Utmärkt för att balansera  energiflödet i kroppen. 


Varför har du dragits till denna sten? 

 Om du känner att du behöver beskydd. Befinner du dig i en tid av osäkerhet så kan svart turmalin visa vilket håll du ska. Svart Turmalin kan hjälpa dig att förstå dig själv och andra genom att stärka självförtroendet och minska rädslan.